Catering medewerker inhuren in Limburg & Noord-Brabant.

Op zoek naar catering medewerker voor thuis of op locatie maak dan kennis met Top Bediening. 


CATERING MEDEWERKERS INHUREN

Catering medewerkers inhuren doet u bij Top bediening! Heeft u de lekkerste gerechten klaargemaakt, maar zoekt u begeleiding tijdens het uitserveren? Of heeft u een cateraar ingehuurd, maar mist u de bediening? Onze catering medewerkers nemen uw zorgen uit handen! Rondgaan met hapjes, foodverzorging, het uitserveren van een walking diner of het begeleiden van een lopend buffet, onze cateringmedewerkers kunnen het allemaal!

 

ERVAREN CATERINGMEDEWERKERS VAN TOP BEDIENING

Het personeel van top Bediening werkt al jaren fijn samen met diverse landelijke cateraars door heel Nederland en is hierdoor uitgegroeid tot een ervaren cateringteam. Van het opstellen en opscheppen van buffetten, tot het uitlopen van hapjes en het netjes uitserveren van een walking dinner, wij bezitten de kwaliteiten om deze opdrachten tot in de puntjes te begeleiden.

 

BENT U NOG OPZOEK NAAR EEN CATERAAR?

Top bediening werkt samen met meer dan 100 cateraars door heel Nederland

Wij verzorgen dagelijks in elke woonplaats de catering aan huis, op het werk of op elke andere gewenste locatie. (m.u.v. de Waddeneilanden)

 

HOE WERKT HET?

Het personeel meldt zich een kwartier van te voren op de locatie en neemt direct het heft in eigen handen. Het personeel zal communiceren met de cateraar en/of de opdrachtgever en zorgt ervoor dat ze direct op de hoogte zijn van de werkzaamheden. Ze zullen de tijden in de gaten houden en het opdienen/uitserveren soepel laten verlopen. Daarnaast kunnen ze in de tussentijd helpen met het uitserveren van drankjes en het debarrasseren.

 

NEEM CONTACT OP

Heeft u een activiteit op de planning staan waar u betrouwbaar en ervaren personeel voor nodig hebt? Of zoek u voor langere tijd invalkrachten die u zonder in te werken zo achter de bar kunt zetten? Neem dan contact op met Top bediening! Wij helpen u graag verder.