OVER TOP BEDIENING

Samen met ons team streven wij ernaar om uitstekende bediening en service van iedere partij een succes te maken. Of het nu gaat om een feest met een kleine groep of met een grote groep gasten,  bediening is op elk gebied ons specialisme. Maar daar stoppen wij niet! Van afwashulp, barbecue hulp, barmedewerkers, cateringpersoneel, toilethulp, garderobe medewerkers tot veel meer, kunnen wij u van dienst zijn.

 

Top Bediening heeft een uitgebreid netwerk jonge en enthousiaste medewerkers opgeleid en de kneepjes van het vak bijgebracht. Wij kunnen erg genieten van het klantcontact en zijn altijd aan het werk met een glimlach. Ons doel is om via een persoonlijke aanpak ervoor te zorgen dat onze talenten naadloos op uw wensen aansluiten, om zo van ieder event een succes te maken.

 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel op de werkvloer als op kantoor. Dagelijks zijn wij bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze processen, diensten en de vaardigheden van onze talenten. Onze passie en ambitie zorgt voor een gedetailleerde en persoonlijke aanpak, waarbij het ontzorgen van onze klanten voorop staat. Onze nauwe en persoonlijke betrokkenheid bij ons bestand zorgt ervoor dat onze talenten naadloos aansluiten op uw wensen.

Daarnaast is uitvraag mogelijk vanaf 1 persoon. Een begintijd is voor ons belangrijk, de eindtijd kan in overleg worden afgestemd op de locatie zelf. Zo als we de locatie aantreffen, laten wij die natuurlijk ook achter!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar extra informatie? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!